Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54610
Назва: Санітарно-гігіенічні вимоги до приміщень по зберіганню молочної продукції
Автори: Ляшенко, С. О.
Сидоренко, С. О.
Коновод, Д. Ю.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ляшенко С. О., Сидоренко С. О., Коновод Д. Ю. Санітарно-гігіенічні вимоги до приміщень по зберіганню молочної продукції. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 210-212.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена нормативно-технічним та санітарно-гігієнічним питанням зберігання молочної продукції в сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано обґрунтування санітарних та будівельних вимог до виробничих приміщень по зберіганню молока у тваринницьких комплексах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54610
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-210-212.pdf226.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.