Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54610
Название: Санітарно-гігіенічні вимоги до приміщень по зберіганню молочної продукції
Авторы: Ляшенко, С. О.
Сидоренко, С. О.
Коновод, Д. Ю.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ляшенко С. О., Сидоренко С. О., Коновод Д. Ю. Санітарно-гігіенічні вимоги до приміщень по зберіганню молочної продукції. Технічний прогрес в АПВ: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 210-212.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена нормативно-технічним та санітарно-гігієнічним питанням зберігання молочної продукції в сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано обґрунтування санітарних та будівельних вимог до виробничих приміщень по зберіганню молока у тваринницьких комплексах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54610
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Технічний прогрес в АПВ"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNPK_Tehnichnyj_progres_v_APV_2024-210-212.pdf226.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.