Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54317
Название: Комбіноване заморожування харчової продукції із застосуванням акустичних хвиль
Авторы: Петренко, О. В.
Єрмоленко, О. В.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Петренко О. В., Єрмоленко О. В. Комбіноване заморожування харчової продукції із застосуванням акустичних хвиль. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 265.
Краткий осмотр (реферат): The innovative technology of low-temperature processing of food products, which combines the action of low temperatures and acoustic waves, is considered. The main advantages of acoustic freezing of food products in comparison with the traditional method of freezing are given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54317
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-265.pdf110.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.