Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54317
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетренко, О. В.-
dc.contributor.authorЄрмоленко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-06-05T10:22:40Z-
dc.date.available2024-06-05T10:22:40Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationПетренко О. В., Єрмоленко О. В. Комбіноване заморожування харчової продукції із застосуванням акустичних хвиль. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 265.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54317-
dc.description.abstractThe innovative technology of low-temperature processing of food products, which combines the action of low temperatures and acoustic waves, is considered. The main advantages of acoustic freezing of food products in comparison with the traditional method of freezing are given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleКомбіноване заморожування харчової продукції із застосуванням акустичних хвильuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-265.pdf110.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.