Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-08-22T19:06:27Z-
dc.date.available2022-08-22T19:06:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 293-299.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5417-
dc.description.abstractДосліджено вплив спільного використання еламіну та пюре ягід журавлини, малини, чорної смородини, аґрусу на органолептичні, фізико хімічні, мікробіологічні показники якості зефіру.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of sharing elaminu and mashed cranberries, raspberries, black currants, gooseberries, on organoleptic, physical-chemical and microbiological parameters as a marshmallow.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпюре ягідuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectякість зефіруuk_UA
dc.titleВплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_46.pdf178.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.