Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54151
Назва: Вплив технологічних інновацій на покращенні якості та безпеки аграрної продукції
Автори: Лук'яненко, В. М.
Сидоренко, С. О.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Лук'яненко В. М., Сидоренко С. О. Вплив технологічних інновацій на покращення якості та безпеки аграрної продукції. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 162.
Короткий огляд (реферат): Modern technologies enhance crop yield, disease resistance, and environmental sustainability. QR codes and monitoring systems ensure traceability and safety
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54151
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-162.pdf152.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.