Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54151
Название: Вплив технологічних інновацій на покращенні якості та безпеки аграрної продукції
Авторы: Лук'яненко, В. М.
Сидоренко, С. О.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Лук'яненко В. М., Сидоренко С. О. Вплив технологічних інновацій на покращення якості та безпеки аграрної продукції. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 162.
Краткий осмотр (реферат): Modern technologies enhance crop yield, disease resistance, and environmental sustainability. QR codes and monitoring systems ensure traceability and safety
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54151
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-162.pdf152.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.