Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5404
Название: | Метод оцінки інтенсивності попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства |
Авторы: | Чорна, М.В. Чатченко, О.Є. |
Ключевые слова: | підприємства ресторанного господарства;коефіцієнти інтенсивності;попит;продукція;restaurant enterprises;intensity factors;demand;product;предприятия ресторанного хозяйства;коэффициенты интенсивности;спрос;продукция |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Чорна М.В., Чатченко О.Є. Метод оцінки інтенсивності попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 69-75. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано метод оцінки часової нерівномірності попиту на продукцію
(послуги) підприємств ресторанного господарства, що передбачає
застосування коефіцієнтів інтенсивності (добова, тижнева, сезонна), які
запропоновано визначати як співвідношення рівня завантаженості
підприємства за визначений період до його середнього значення. Наведено
результати апробації методу на діючому підприємстві ресторанного
господарства. The method of an assessment of temporary uneven demand on production (services) of the enterprises of restaurant economy that assumes application of coefficients of intensity (daily, week, seasonal), which are offered to be defined as a ratio of level of load of the enterprise for a certain period to its average value is presented. Results of an approbation of a method in the operating enterprise of restaurant economy are given. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5404 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2(18), Ч 1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(1)__12.pdf | 280.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.