Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5404
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, М.В.-
dc.contributor.authorЧатченко, О.Є.-
dc.date.accessioned2022-08-22T18:02:48Z-
dc.date.available2022-08-22T18:02:48Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧорна М.В., Чатченко О.Є. Метод оцінки інтенсивності попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 69-75.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5404-
dc.description.abstractПодано метод оцінки часової нерівномірності попиту на продукцію (послуги) підприємств ресторанного господарства, що передбачає застосування коефіцієнтів інтенсивності (добова, тижнева, сезонна), які запропоновано визначати як співвідношення рівня завантаженості підприємства за визначений період до його середнього значення. Наведено результати апробації методу на діючому підприємстві ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe method of an assessment of temporary uneven demand on production (services) of the enterprises of restaurant economy that assumes application of coefficients of intensity (daily, week, seasonal), which are offered to be defined as a ratio of level of load of the enterprise for a certain period to its average value is presented. Results of an approbation of a method in the operating enterprise of restaurant economy are given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectкоефіцієнти інтенсивностіuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectintensity factorsuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectкоэффициенты интенсивностиuk_UA
dc.subjectспросuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.titleМетод оцінки інтенсивності попиту на продукцію підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(1)__12.pdf280.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.