Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5400
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-22T17:37:00Z-
dc.date.available2022-08-22T17:37:00Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Касабова К. Р., Олійник С. Г. Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 255-261.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5400-
dc.description.abstractРозглянуто проблему нестачі фізіологічно функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах і шляхи збагачення ними бісквітів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники якості бісквітного напівфабрикату з додаванням дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий». Визначено можливість покращення якості продукції зі значною та повною заміною пшеничного борошна дієтичною добавкою за рахунок використання структуроутворювача ксампану.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of the deficiency of physiologically functional ingredients in fancy baked goods and ways of enriching sponges by them are considered in the article. Physical-chemical and organoleptic indexes of sponge semi-finished product with the addition of dietetic additive "Alimentary oilcakes of wheat corcules" are investigated. The possibility of the improvement of quality of the product with the sufficient or full substitution of wheat flour by the dietetic additive due to the use of strucutre-forming agent is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectбісквітиuk_UA
dc.subject«Шрот зародків пшениці харчовий»uk_UA
dc.subjectксампанuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиuk_UA
dc.titleВикористання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_40.pdf187.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.