Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921
Название: | Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі |
Авторы: | Желєва, Т. С. Щербак, К. О. Кармазов, О. І. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Желєва Т. С., Щербак К. О., Кармазов О. І. Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 88. |
Краткий осмотр (реферат): | The meat processing industry is the basis of the food complex of Ukraine. Today, it, like any other branch of the food industry, faces a number of problems. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-88.pdf | 110.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.