Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921
Название: Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі
Авторы: Желєва, Т. С.
Щербак, К. О.
Кармазов, О. І.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Желєва Т. С., Щербак К. О., Кармазов О. І. Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 88.
Краткий осмотр (реферат): The meat processing industry is the basis of the food complex of Ukraine. Today, it, like any other branch of the food industry, faces a number of problems.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-88.pdf110.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.