Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53921
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorЩербак, К. О.-
dc.contributor.authorКармазов, О. І.-
dc.date.accessioned2024-05-30T08:09:03Z-
dc.date.available2024-05-30T08:09:03Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С., Щербак К. О., Кармазов О. І. Актуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53921-
dc.description.abstractThe meat processing industry is the basis of the food complex of Ukraine. Today, it, like any other branch of the food industry, faces a number of problems.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleАктуальні проблеми та тенденції розвитку сучасної м'ясопереробної галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.typeDatasetuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-88.pdf110.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.