Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53907
Название: | Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Мироненко, В. О. Зінченко, М. М. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О. Г., Мироненко В. О., Зінченко М. М. Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 78. |
Краткий осмотр (реферат): | The activity of the oil industry is accompanied by the formation of a significant amount (up to 40%) of by-products - meal and cakes. It is promising to use meal from nuts and non-traditional oilseeds during the production of flour confectionery. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53907 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-78.pdf | 110.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.