Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53907
Название: Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Мироненко, В. О.
Зінченко, М. М.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Мироненко В. О., Зінченко М. М. Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 78.
Краткий осмотр (реферат): The activity of the oil industry is accompanied by the formation of a significant amount (up to 40%) of by-products - meal and cakes. It is promising to use meal from nuts and non-traditional oilseeds during the production of flour confectionery.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53907
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-78.pdf110.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.