Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Мироненко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Зінченко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T07:35:27Z | - |
dc.date.available | 2024-05-30T07:35:27Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Шидакова-Каменюка О. Г., Мироненко В. О., Зінченко М. М. Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53907 | - |
dc.description.abstract | The activity of the oil industry is accompanied by the formation of a significant amount (up to 40%) of by-products - meal and cakes. It is promising to use meal from nuts and non-traditional oilseeds during the production of flour confectionery. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-78.pdf | 110.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.