Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53907
Title: Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Мироненко, В. О.
Зінченко, М. М.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Мироненко В. О., Зінченко М. М. Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 78.
Abstract: The activity of the oil industry is accompanied by the formation of a significant amount (up to 40%) of by-products - meal and cakes. It is promising to use meal from nuts and non-traditional oilseeds during the production of flour confectionery.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53907
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-78.pdf110.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.