Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53907
Title: | Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Мироненко, В. О. Зінченко, М. М. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Мироненко В. О., Зінченко М. М. Перспективи використання побічної продукції олійної промисловості в технології борошняних кондитерських виробів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 78. |
Abstract: | The activity of the oil industry is accompanied by the formation of a significant amount (up to 40%) of by-products - meal and cakes. It is promising to use meal from nuts and non-traditional oilseeds during the production of flour confectionery. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53907 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-78.pdf | 110.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.