Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53906
Название: Використання баромембранних процесів під час освітлення фруктових соків
Авторы: Дмитревський, Д. В.
Лавренюк, В. В.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Дмитревський Д. В., Лавренюк В. В. Використання баромембранних процесів під час освітлення фруктових соків. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 77.
Краткий осмотр (реферат): The technologies and equipment used for the processing of food liquids were analyzed and the shortcomings of the existing processes were identified. The main advantages of introducing membrane technologies into the process are given. The expediency of using ultrafiltration membranes for the process of clarifying apple juice is substantiated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53906
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-77.pdf110.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.