Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53906
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЛавренюк, В. В.-
dc.date.accessioned2024-05-30T07:31:56Z-
dc.date.available2024-05-30T07:31:56Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationДмитревський Д. В., Лавренюк В. В. Використання баромембранних процесів під час освітлення фруктових соків. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53906-
dc.description.abstractThe technologies and equipment used for the processing of food liquids were analyzed and the shortcomings of the existing processes were identified. The main advantages of introducing membrane technologies into the process are given. The expediency of using ultrafiltration membranes for the process of clarifying apple juice is substantiated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleВикористання баромембранних процесів під час освітлення фруктових соківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-77.pdf110.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.