Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905
Название: Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби
Авторы: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Князев, Є. І.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Князев Є. І. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 76.
Краткий осмотр (реферат): The article presents the results of a study of the influence of the flavonoid quercetin and quercetin clathrate on microorganisms of freshly caught mirror carp during hypothermic storage at temperatures of +2 °C and 5±1 °С.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-76.pdf162.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.