Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Князев, Є. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T07:26:39Z | - |
dc.date.available | 2024-05-30T07:26:39Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Князев Є. І. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905 | - |
dc.description.abstract | The article presents the results of a study of the influence of the flavonoid quercetin and quercetin clathrate on microorganisms of freshly caught mirror carp during hypothermic storage at temperatures of +2 °C and 5±1 °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-76.pdf | 162.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.