Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53905
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Л. В.-
dc.contributor.authorКнязев, Є. І.-
dc.date.accessioned2024-05-30T07:26:39Z-
dc.date.available2024-05-30T07:26:39Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Князев Є. І. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905-
dc.description.abstractThe article presents the results of a study of the influence of the flavonoid quercetin and quercetin clathrate on microorganisms of freshly caught mirror carp during hypothermic storage at temperatures of +2 °C and 5±1 °С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleВплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої рибиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-76.pdf162.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.