Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53905
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Князев, Є. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T07:26:39Z | - |
dc.date.available | 2024-05-30T07:26:39Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Князев Є. І. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905 | - |
dc.description.abstract | The article presents the results of a study of the influence of the flavonoid quercetin and quercetin clathrate on microorganisms of freshly caught mirror carp during hypothermic storage at temperatures of +2 °C and 5±1 °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-76.pdf | 162.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.