Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896
Title: | Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків |
Authors: | Свіщова, Я. О. Губський, С. М. Сачко, А. В. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Свіщова Я. О., Губський С. М., Сачко А. В. Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 68. |
Abstract: | An approach to considering the volume droplet size distribution D43 of food emulsions as a set of distributions of individual drops and their agglomerates (flocs) with the possibility of the distribution curve decomposition by the sum of hidden peaks is proposed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-68.pdf | 110.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.