Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896
Название: Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків
Авторы: Свіщова, Я. О.
Губський, С. М.
Сачко, А. В.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Свіщова Я. О., Губський С. М., Сачко А. В. Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 68.
Краткий осмотр (реферат): An approach to considering the volume droplet size distribution D43 of food emulsions as a set of distributions of individual drops and their agglomerates (flocs) with the possibility of the distribution curve decomposition by the sum of hidden peaks is proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-68.pdf110.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.