Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896
Название: | Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків |
Авторы: | Свіщова, Я. О. Губський, С. М. Сачко, А. В. |
Дата публикации: | апр-2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Свіщова Я. О., Губський С. М., Сачко А. В. Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 68. |
Краткий осмотр (реферат): | An approach to considering the volume droplet size distribution D43 of food emulsions as a set of distributions of individual drops and their agglomerates (flocs) with the possibility of the distribution curve decomposition by the sum of hidden peaks is proposed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-68.pdf | 110.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.