Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвіщова, Я. О.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorСачко, А. В.-
dc.date.accessioned2024-05-29T13:53:03Z-
dc.date.available2024-05-29T13:53:03Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationСвіщова Я. О., Губський С. М., Сачко А. В. Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53896-
dc.description.abstractAn approach to considering the volume droplet size distribution D43 of food emulsions as a set of distributions of individual drops and their agglomerates (flocs) with the possibility of the distribution curve decomposition by the sum of hidden peaks is proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleРозподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-68.pdf110.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.