Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Назва: Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива
Автори: Пешук, Л. В.
Гончаренко, І. П.
Шибіліст, В. С.
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Пешук Л. В., Гончаренко І. П., Шибіліст В. С. Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 65.
Короткий огляд (реферат): Prospects for the introduction of a new vegetable raw material for the production of ice cream - Sudan rose flower powder (karkade). Effect on the organoleptic properties and nutritional value of ice cream of karkade flowers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-65.pdf111.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.