Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пешук, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Гончаренко, І. П. | - |
dc.contributor.author | Шибіліст, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-29T13:44:25Z | - |
dc.date.available | 2024-05-29T13:44:25Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Пешук Л. В., Гончаренко І. П., Шибіліст В. С. Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893 | - |
dc.description.abstract | Prospects for the introduction of a new vegetable raw material for the production of ice cream - Sudan rose flower powder (karkade). Effect on the organoleptic properties and nutritional value of ice cream of karkade flowers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-65.pdf | 111.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.