Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПешук, Л. В.-
dc.contributor.authorГончаренко, І. П.-
dc.contributor.authorШибіліст, В. С.-
dc.date.accessioned2024-05-29T13:44:25Z-
dc.date.available2024-05-29T13:44:25Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationПешук Л. В., Гончаренко І. П., Шибіліст В. С. Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893-
dc.description.abstractProspects for the introduction of a new vegetable raw material for the production of ice cream - Sudan rose flower powder (karkade). Effect on the organoleptic properties and nutritional value of ice cream of karkade flowers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleПерспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-65.pdf111.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.