Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Title: Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива
Authors: Пешук, Л. В.
Гончаренко, І. П.
Шибіліст, В. С.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Пешук Л. В., Гончаренко І. П., Шибіліст В. С. Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 65.
Abstract: Prospects for the introduction of a new vegetable raw material for the production of ice cream - Sudan rose flower powder (karkade). Effect on the organoleptic properties and nutritional value of ice cream of karkade flowers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-65.pdf111.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.