Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893
Title: | Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива |
Authors: | Пешук, Л. В. Гончаренко, І. П. Шибіліст, В. С. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Пешук Л. В., Гончаренко І. П., Шибіліст В. С. Перспективи впровадження рослинної сировини у виробництві морозива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 65. |
Abstract: | Prospects for the introduction of a new vegetable raw material for the production of ice cream - Sudan rose flower powder (karkade). Effect on the organoleptic properties and nutritional value of ice cream of karkade flowers. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53893 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-65.pdf | 111.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.