Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53891
Название: Шляхи підвищення харчової цінності молочних продуктів
Авторы: Карпенко, Л. К.
Вороновський, В. О.
Гриценко, Д. А.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Карпенко Л. К., Вороновський В. О., Гриценко Д. А. Шляхи підвищення харчової цінності молочних продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 63.
Краткий осмотр (реферат): The main ways of increasing the food and nutritional value of milk and dairy products by fortification methods are considered, and milk is evaluated as one of the important and strategic food products for modern man.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53891
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-63.pdf109.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.