Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53891
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКарпенко, Л. К.-
dc.contributor.authorВороновський, В. О.-
dc.contributor.authorГриценко, Д. А.-
dc.date.accessioned2024-05-29T13:39:05Z-
dc.date.available2024-05-29T13:39:05Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationКарпенко Л. К., Вороновський В. О., Гриценко Д. А. Шляхи підвищення харчової цінності молочних продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53891-
dc.description.abstractThe main ways of increasing the food and nutritional value of milk and dairy products by fortification methods are considered, and milk is evaluated as one of the important and strategic food products for modern man.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleШляхи підвищення харчової цінності молочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-63.pdf109.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.