Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53625
Назва: | Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва |
Інші назви: | Social component of sustainability of crop production |
Автори: | Шевченко, Е. В. |
Ключові слова: | сталість виробництва;соціальна складова;індикатори достатності споживання;економічна доступність;заробітна плата;production sustainability;social component;adequacy indicators of consumption;economic accessibility;wages |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаїв: МНУ ім В.О. Сухомлинського |
Бібліографічний опис: | Шевченко Е. В. Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва. Глобальні та національні проблеми економіки: електронне наукове видання. Миколаїв: МНУ ім В.О. Сухомлинського, 2015. Вип. 5. С. 637-640. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто соціальна складова сталості виробни цтва продукції рослинництва з позиції забезпечення харчовими
продуктами населення за допомогою індикаторів достатності
споживання основних продовольчих продуктів. Визначено рі вень забезпечення продуктами харчування населення Харків ської області та фінансові можливості населення для придбан ня продуктів харчування. In the article, the social component of sustainability of crop production is considered in view of food security of the population using indicators of sufficient consumption of basic food products. The specified level of food security in Kharkiv Oblast and financial capacity of the population to purchase food are determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53625 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shevchenko_Hlobalni_ta_natsionalni_problemy_ekonomiky_2015_5_637-640.pdf | 467.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.