Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53625
Название: Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва
Другие названия: Social component of sustainability of crop production
Авторы: Шевченко, Е. В.
Ключевые слова: сталість виробництва;соціальна складова;індикатори достатності споживання;економічна доступність;заробітна плата;production sustainability;social component;adequacy indicators of consumption;economic accessibility;wages
Дата публикации: 2015
Издательство: Миколаїв: МНУ ім В.О. Сухомлинського
Библиографическое описание: Шевченко Е. В. Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва. Глобальні та національні проблеми економіки: електронне наукове видання. Миколаїв: МНУ ім В.О. Сухомлинського, 2015. Вип. 5. С. 637-640.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто соціальна складова сталості виробни цтва продукції рослинництва з позиції забезпечення харчовими продуктами населення за допомогою індикаторів достатності споживання основних продовольчих продуктів. Визначено рі вень забезпечення продуктами харчування населення Харків ської області та фінансові можливості населення для придбан ня продуктів харчування.
In the article, the social component of sustainability of crop production is considered in view of food security of the population using indicators of sufficient consumption of basic food products. The specified level of food security in Kharkiv Oblast and financial capacity of the population to purchase food are determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53625
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shevchenko_Hlobalni_ta_natsionalni_problemy_ekonomiky_2015_5_637-640.pdf467.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.