Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53625
Title: Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва
Other Titles: Social component of sustainability of crop production
Authors: Шевченко, Е. В.
Keywords: сталість виробництва;соціальна складова;індикатори достатності споживання;економічна доступність;заробітна плата;production sustainability;social component;adequacy indicators of consumption;economic accessibility;wages
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаїв: МНУ ім В.О. Сухомлинського
Citation: Шевченко Е. В. Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва. Глобальні та національні проблеми економіки: електронне наукове видання. Миколаїв: МНУ ім В.О. Сухомлинського, 2015. Вип. 5. С. 637-640.
Abstract: У статті розглянуто соціальна складова сталості виробни цтва продукції рослинництва з позиції забезпечення харчовими продуктами населення за допомогою індикаторів достатності споживання основних продовольчих продуктів. Визначено рі вень забезпечення продуктами харчування населення Харків ської області та фінансові можливості населення для придбан ня продуктів харчування.
In the article, the social component of sustainability of crop production is considered in view of food security of the population using indicators of sufficient consumption of basic food products. The specified level of food security in Kharkiv Oblast and financial capacity of the population to purchase food are determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53625
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shevchenko_Hlobalni_ta_natsionalni_problemy_ekonomiky_2015_5_637-640.pdf467.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.