Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53535
Назва: Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарства
Інші назви: Efficiency of growing broilers using different grain components as composition of combined feed under farm conditions
Автори: Крахмальов, Антон Юрійович
Науковий керівник : Данілова, Тетяна Миколаївна
Ускова, Лілія Миколаївна
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Ключові слова: курчата-бройлери;технологія утримання;годівля;тритікале;жива маса;забійна маса;економічна ефективність;broiler chickens;keeping technology;feeding;triticale;live weight;slaughter weight;economic efficiency
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Крахмальов А. Ю. Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарства: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер.: Т. М. Данілова, Л. М. Ускова; Харків: ДБТУ, 2023. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Попередній і подальший ріст виробництва м’яса птиці в нашій державі був і буде зумовлений переважним розвитком бройлерної промисловості. Це перша за значенням галузь м’ясного птахівництва. У більшості країн світу у структурі м’яса птиці, яке виробляється, м’ясо бройлерів становить 73-93 %. В сучасних умовах ведення птахівництва спостерігається інтенсивне збільшення виробництва м’яса птиці. Виконання цього можливо тільки за умови міцної кормової бази, здатної забезпечити організм птахів достатньою кількістю поживних речовин. Збільшення виробництва м’яса птиці тільки за рахунок впровадження інноваційних розробок технологічного характеру вкрай важко через високу інтенсифікацію галузі. Тому звертають увагу на вирішення питань оптимізації та вдосконалення організації нормованої годівлі птиці. Провідну роль у подальшому збільшенні ефективності виробництва продукції науковці та практики віддають розробці та запровадженню перспективних технологій годівлі товарної птиці.
Previous and subsequent growth of poultry meat production in our country was and will be conditioned by the predominant development of the broiler industry. This is the first important branch of meat poultry farming. In most countries of the world, broiler meat makes up 73-93% of the poultry meat produced. In modern conditions of poultry farming, there is an intensive increase in the production of poultry meat. This can be done only if there is a strong fodder base capable of providing the birds with a sufficient amount of nutrients. Increasing the production of poultry meat only due to the introduction of innovative technological developments is extremely difficult due to the high intensification of the industry. Therefore, they pay attention to solving issues of optimization and improvement of the organization of standardized poultry feeding. Scientists and practitioners play a leading role in further increasing the efficiency of production of products to the development and introduction of promising technologies for feeding commercial poultry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53535
Розташовується у зібраннях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023 -M-204z-T-12m Krakhmal_ov.pdf
  Restricted Access
1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.