Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53535
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДанілова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.advisorУскова, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorКрахмальов, Антон Юрійович-
dc.date.accessioned2024-05-24T09:10:22Z-
dc.date.available2024-05-24T09:10:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКрахмальов А. Ю. Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарства: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер.: Т. М. Данілова, Л. М. Ускова; Харків: ДБТУ, 2023. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53535-
dc.description.abstractПопередній і подальший ріст виробництва м’яса птиці в нашій державі був і буде зумовлений переважним розвитком бройлерної промисловості. Це перша за значенням галузь м’ясного птахівництва. У більшості країн світу у структурі м’яса птиці, яке виробляється, м’ясо бройлерів становить 73-93 %. В сучасних умовах ведення птахівництва спостерігається інтенсивне збільшення виробництва м’яса птиці. Виконання цього можливо тільки за умови міцної кормової бази, здатної забезпечити організм птахів достатньою кількістю поживних речовин. Збільшення виробництва м’яса птиці тільки за рахунок впровадження інноваційних розробок технологічного характеру вкрай важко через високу інтенсифікацію галузі. Тому звертають увагу на вирішення питань оптимізації та вдосконалення організації нормованої годівлі птиці. Провідну роль у подальшому збільшенні ефективності виробництва продукції науковці та практики віддають розробці та запровадженню перспективних технологій годівлі товарної птиці.uk_UA
dc.description.abstractPrevious and subsequent growth of poultry meat production in our country was and will be conditioned by the predominant development of the broiler industry. This is the first important branch of meat poultry farming. In most countries of the world, broiler meat makes up 73-93% of the poultry meat produced. In modern conditions of poultry farming, there is an intensive increase in the production of poultry meat. This can be done only if there is a strong fodder base capable of providing the birds with a sufficient amount of nutrients. Increasing the production of poultry meat only due to the introduction of innovative technological developments is extremely difficult due to the high intensification of the industry. Therefore, they pay attention to solving issues of optimization and improvement of the organization of standardized poultry feeding. Scientists and practitioners play a leading role in further increasing the efficiency of production of products to the development and introduction of promising technologies for feeding commercial poultry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectтехнологія утриманняuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectтритікалеuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectзабійна масаuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectkeeping technologyuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjecttriticaleuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectslaughter weightuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleЕфективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарстваuk_UA
dc.title.alternativeEfficiency of growing broilers using different grain components as composition of combined feed under farm conditionsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра технологій тваринництва і птахівництва-
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023 -M-204z-T-12m Krakhmal_ov.pdf
  Restricted Access
1.09 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.