Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53301
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктів
Other Titles: Исследование влияния технологических факторов на формирование качества кисломолочных продуктов
Investigation of the influence of technological factors on the quality formation of oxidum products
Authors: Сібірякова, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Скирда, О. Є.
Keywords: білок;кисломолочний сир;формування якості;коагуляція;закваска;згусток;белок;творог;формирование качества;коагуляция;закваска;сгусток;protein;sour milk cheese;quality assimilation;coagulation;leaven;clot
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сібірякова К. С. Дослідження впливу технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктів. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Скирда О. Є. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 332-340.
Abstract: Досліджено вплив технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктів, отриманих за допомогою термокислотної коагуляції. Проаналізовано якість маркування молока, з якого було отримано дослідні зразки сиру, досліджено вологоутримуючу здатність і вміст сухих речовин.
Исследовано влияние технологических факторов на формирование качества кисломолочных продуктов, полученных с помощью термокислотной коагуляции. Проанализировано качество маркировки молока, из которого получены опытные образцы сыра, исследованы влагоудерживающая способность и содержание сухих веществ.
The influence of technological factors on the formation of quality of sour milk products obtained by means of thermal acid coagulation has been investigated. The quality of milk marking from which experimental cheese samples were obtained and the moisture-retaining ability and content of dry substances were investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53301
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_332-340.pdf174.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.