Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53301
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкирда, О. Є.-
dc.contributor.authorСібірякова, К. С.-
dc.date.accessioned2024-05-21T10:05:45Z-
dc.date.available2024-05-21T10:05:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСібірякова К. С. Дослідження впливу технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктів. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Скирда О. Є. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 332-340.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53301-
dc.description.abstractДосліджено вплив технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктів, отриманих за допомогою термокислотної коагуляції. Проаналізовано якість маркування молока, з якого було отримано дослідні зразки сиру, досліджено вологоутримуючу здатність і вміст сухих речовин.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние технологических факторов на формирование качества кисломолочных продуктов, полученных с помощью термокислотной коагуляции. Проанализировано качество маркировки молока, из которого получены опытные образцы сыра, исследованы влагоудерживающая способность и содержание сухих веществ.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of technological factors on the formation of quality of sour milk products obtained by means of thermal acid coagulation has been investigated. The quality of milk marking from which experimental cheese samples were obtained and the moisture-retaining ability and content of dry substances were investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectкисломолочний сирuk_UA
dc.subjectформування якостіuk_UA
dc.subjectкоагуляціяuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectзгустокuk_UA
dc.subjectбелокuk_UA
dc.subjectтворогuk_UA
dc.subjectформирование качестваuk_UA
dc.subjectкоагуляцияuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectсгустокuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectquality assimilationuk_UA
dc.subjectcoagulationuk_UA
dc.subjectleavenuk_UA
dc.subjectclotuk_UA
dc.titleДослідження впливу технологічних чинників на формування якості кисломолочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния технологических факторов на формирование качества кисломолочных продуктовuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the influence of technological factors on the quality formation of oxidum productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_332-340.pdf174.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.