Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5325
Назва: | Кейтеринг как особая форма логистического управления в ресторанном хозяйстве . |
Автори: | Скоробогатова, Т.Н. Рябинина, А.В. |
Ключові слова: | кейтеринг;логистическое управление;ресторанное хозяйство;кейтеринг;логістичне управління;ресторанне господарство;catering;logistics management;restaurant business |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Скоробогатова Т.Н., Рябинина А.В. Кейтеринг как особая форма логистического управления в ресторанном хозяйстве. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 171-178. |
Короткий огляд (реферат): | Рассмотрена одна из прогрессивных технологий выездного
ресторанного обслуживания – кейтеринг. Выявлены позитивы и негативы
обслуживания потребителей ресторанных продуктов путем кейтеринга. В
аспекте сервисной логистики проведен анализ основных характеристик
кейтеринга как минилогистической сервисной системы. The article is devoted to one of progressive technologies of off-site restaurant service — catering. Positives and negatives of consumers’ service of restaurant products via catering are revealed. In terms of service logistics the analysis of the main characteristics of catering as a minilogistic service system is carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5325 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2(18), Ч 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(2)__27.pdf | 269.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.