Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5325
Title: | Кейтеринг как особая форма логистического управления в ресторанном хозяйстве . |
Authors: | Скоробогатова, Т.Н. Рябинина, А.В. |
Keywords: | кейтеринг;логистическое управление;ресторанное хозяйство;кейтеринг;логістичне управління;ресторанне господарство;catering;logistics management;restaurant business |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Скоробогатова Т.Н., Рябинина А.В. Кейтеринг как особая форма логистического управления в ресторанном хозяйстве. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 171-178. |
Abstract: | Рассмотрена одна из прогрессивных технологий выездного
ресторанного обслуживания – кейтеринг. Выявлены позитивы и негативы
обслуживания потребителей ресторанных продуктов путем кейтеринга. В
аспекте сервисной логистики проведен анализ основных характеристик
кейтеринга как минилогистической сервисной системы. The article is devoted to one of progressive technologies of off-site restaurant service — catering. Positives and negatives of consumers’ service of restaurant products via catering are revealed. In terms of service logistics the analysis of the main characteristics of catering as a minilogistic service system is carried out. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5325 |
Appears in Collections: | Випуск 2(18), Ч 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(2)__27.pdf | 269.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.