Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53259
Назва: Innovative ways to improve the production technology of meat loaves
Автори: Zhelievа, Tetiana
Дата публікації: 2020
Видавництво: Latvia: Baltija Publishing
Бібліографічний опис: Zhelievа T. Innovative ways to improve the production technology of meat loaves. Modern Global Trends in the Development of Innovative Scientific Researches: Conference Proceedings, March 20th, 2020. Riga, Latvia: Baltija Publishing. Р. 120-124
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53259
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
С_Modern Global_20-128-132.pdf355.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.