Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53256
Назва: Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах
Автори: Галушко, Н. О.
Желєва, Т. С
Дата публікації: 2017
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_L_vov-15-16.pdf463.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.