Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53256
Назва: | Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах |
Автори: | Галушко, Н. О. Желєва, Т. С |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Львів |
Бібліографічний опис: | Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_L_vov-15-16.pdf | 463.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.