Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53256
Название: | Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах |
Авторы: | Галушко, Н. О. Желєва, Т. С |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Львів |
Библиографическое описание: | Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_L_vov-15-16.pdf | 463.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.