Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53256
Название: Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах
Авторы: Галушко, Н. О.
Желєва, Т. С
Дата публикации: 2017
Издательство: Львів
Библиографическое описание: Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_L_vov-15-16.pdf463.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.