Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалушко, Н. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.date.accessioned2024-05-20T17:24:03Z-
dc.date.available2024-05-20T17:24:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГалушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.titleСучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_L_vov-15-16.pdf463.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.