Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53256
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галушко, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T17:24:03Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T17:24:03Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Галушко Н. О., Желєва Т. С. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького: матеріали Міжнар. конф., 11-12 травня, 2017. Ч. 3 Факультет харчових технологій та біотехнології. Львів, 2017. С. 15-16 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53256 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_L_vov-15-16.pdf | 463.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.