Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240
Название: | Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики, спец. 181 "Харчові технології" |
Авторы: | Большакова, Вікторія Анатоліївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавр спец."Харчов технології", спеціалізація "Технологія харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 17 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_oznayomcha praktyka_18.pdf | 12.22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.