Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240
Название: Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики, спец. 181 "Харчові технології"
Авторы: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавр спец."Харчов технології", спеціалізація "Технологія харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 17 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_oznayomcha praktyka_18.pdf12.22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.