Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-20T13:09:33Z-
dc.date.available2024-05-20T13:09:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХарчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавр спец."Харчов технології", спеціалізація "Технологія харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики, спец. 181 "Харчові технології"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_oznayomcha praktyka_18.pdf12.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.