Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53240
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T13:09:33Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T13:09:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавр спец."Харчов технології", спеціалізація "Технологія харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики, спец. 181 "Харчові технології" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_oznayomcha praktyka_18.pdf | 12.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.