Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240
Title: Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики, спец. 181 "Харчові технології"
Authors: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавр спец."Харчов технології", спеціалізація "Технологія харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 17 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_oznayomcha praktyka_18.pdf12.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.