Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240
Title: | Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики, спец. 181 "Харчові технології" |
Authors: | Большакова, Вікторія Анатоліївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харчові технології: програма та метод. вказівки до ознайомчої практики для студентів освітнього ступеня бакалавр спец."Харчов технології", спеціалізація "Технологія харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ХДУХТ, 2018. 17 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53240 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_oznayomcha praktyka_18.pdf | 12.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.