Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКушнір, Т. Б.-
dc.contributor.authorГармаш, Є. І.-
dc.date.accessioned2024-05-20T09:13:19Z-
dc.date.available2024-05-20T09:13:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГармаш Є. І. Тенденції розвитку попиту на продукцію ресторанного господарства в мережі підприємств вітчизняного ритейлу. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Кушнір Т. Б. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 102-113.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53220-
dc.description.abstractПроведено аналіз макроекономічних показників розвитку економіки України, споживчих витрат населення, у тому числі на харчування поза домом, як відправної точки формування попиту на продукцію ресторанного господарства в Україні за період 2010–2016 рр. Визначена динаміка основних показників цього сегмента економіки. Окремо досліджено особливості та тенденції розвитку ресторанного бізнесу в мережі підприємств вітчизняного ритейлу.uk_UA
dc.description.abstractПроведен анализ макроэкономических показателей развития экономики Украины, потребительских расходов населения, в том числе на питание вне дома, как отправной точки формирования спроса на продукцию ресторанного хозяйства в Украине за период 2010–2016 гг. Определена динамика основных показателей этого сегмента экономики. Отдельно исследованы особенности и тенденции развития ресторанного бизнеса в сети предприятий отечественного ритейла.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes macroeconomic indicators of the development of the Ukrainian economy, consumer spending of the population, including food outside the home, as the starting point for the formation of demand for restaurant industry in Ukraine for the period 2010–2016. Dynamics of the main indicators of this segment of the economy was determined. Separately, the features and trends in the development of restaurant business in the network of national retail enterprises have been explored.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпідприємство ритейлуuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectаналіз ринкуuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectпредприятие ритейлаuk_UA
dc.subjectпотребительuk_UA
dc.subjectспросuk_UA
dc.subjectанализ рынкаuk_UA
dc.subjectrestaurant economyuk_UA
dc.subjectretail enterpriseuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectmarket analysisuk_UA
dc.titleТенденції розвитку попиту на продукцію ресторанного господарства в мережі підприємств вітчизняного ритейлуuk_UA
dc.title.alternativeТенденции развития спроса на продукцию ресторанного хозяйства в сети предприятий отечественного ритейлаuk_UA
dc.title.alternativeTrends of the demand for the products restaurant industry in the network of national retail enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_102-113.pdf209.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.