Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5321
Название: Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів
Авторы: Михайлов, В. М.
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Долгих, А. В.
Ключевые слова: теплова обробка кулінарних виробів;напівфабрикати
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Долгих А. В. Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 207-211.
Краткий осмотр (реферат): Наведено моделі зміни теплового стану харчового напівфабрикату під час традиційного смаження, двобічного нагрівання та комбінованого способу. Визначено передумови щодо необхідності регулювання режимних параметрів нагрівання окремих шарів напівфабрикату в умовах комбінованої теплової обробки.
Presented the models of change of the thermal state of food intermediate product are at the traditional frying, bilateral heating and by the combined method. Certain the pre-conditions in relation to the necessity of adjusting of regime parameters of heating of separate layers of intermediate product in the conditions of the combined thermal treatment.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5321
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_32.pdf157.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.