Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53219
Title: Формування конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України
Other Titles: Формирование конкурентных преимуществ в малом и среднем бизнесе Украины
Forming competitive advantages in small and medium business of Ukraine
Authors: Васенко, Ю. В.
Ятленко, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Дядюк, М. А.
Keywords: євроінтеграція;конкурентоспроможність;бізнес;інвестиції;ефективність;евроинтеграция;конкурентоспособность;бізнес;инвестиции;эффективность;eurointegration;competitiveness;business;investments;efficiency
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Васенко Ю. В., Ятленко А. О. Формування конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Дядюк М. А. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 93-102.
Abstract: Досліджено чинники підтримання та підвищення конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України в умовах просування в міжнародний конкурентний простір; удосконалено методику економічного обґрунтування ефективності інвестицій у нове обладнання для підприємств малого та середнього бізнесу; здійснено оцінювання конкурентних переваг, економічної ефективності й інвестиційної привабливості обладнання малої потужності для харчових виробництв.
Исследованы факторы поддержания и повышения конкурентных преимуществ в малом и среднем бизнесе Украины в условиях продвижения в международное конкурентное пространство; усовершенствована методика экономического обоснования эффективности инвестиций в новое оборудование для предприятий малого и среднего бизнеса; выполнена оценка конкурентных преимуществ, экономической эффективности и инвестиционной привлекательности оборудования малой мощности для пищевых производств.
The factors of maintenance and enhancement of competitive advantages in small and medium business in Ukraine under the conditions of promotion to the international competitive space; improved the methodology of economic justification for the effectiveness of investment decisions in new equipment for small and medium-sized businesses; an assessment of the competitive advantages, economic efficiency and investment attractiveness of low-power equipment for food production.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53219
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_93-102.pdf219.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.