Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дядюк, М. А. | - |
dc.contributor.author | Васенко, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Ятленко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T09:08:21Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T09:08:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Васенко Ю. В., Ятленко А. О. Формування конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Дядюк М. А. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 93-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53219 | - |
dc.description.abstract | Досліджено чинники підтримання та підвищення конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України в умовах просування в міжнародний конкурентний простір; удосконалено методику економічного обґрунтування ефективності інвестицій у нове обладнання для підприємств малого та середнього бізнесу; здійснено оцінювання конкурентних переваг, економічної ефективності й інвестиційної привабливості обладнання малої потужності для харчових виробництв. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы факторы поддержания и повышения конкурентных преимуществ в малом и среднем бизнесе Украины в условиях продвижения в международное конкурентное пространство; усовершенствована методика экономического обоснования эффективности инвестиций в новое оборудование для предприятий малого и среднего бизнеса; выполнена оценка конкурентных преимуществ, экономической эффективности и инвестиционной привлекательности оборудования малой мощности для пищевых производств. | uk_UA |
dc.description.abstract | The factors of maintenance and enhancement of competitive advantages in small and medium business in Ukraine under the conditions of promotion to the international competitive space; improved the methodology of economic justification for the effectiveness of investment decisions in new equipment for small and medium-sized businesses; an assessment of the competitive advantages, economic efficiency and investment attractiveness of low-power equipment for food production. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | євроінтеграція | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | інвестиції | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | евроинтеграция | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспособность | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | инвестиции | uk_UA |
dc.subject | эффективность | uk_UA |
dc.subject | eurointegration | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | business | uk_UA |
dc.subject | investments | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.title | Формування конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України | uk_UA |
dc.title.alternative | Формирование конкурентных преимуществ в малом и среднем бизнесе Украины | uk_UA |
dc.title.alternative | Forming competitive advantages in small and medium business of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_93-102.pdf | 219.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.