Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДядюк, М. А.-
dc.contributor.authorВасенко, Ю. В.-
dc.contributor.authorЯтленко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-05-20T09:08:21Z-
dc.date.available2024-05-20T09:08:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВасенко Ю. В., Ятленко А. О. Формування конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Дядюк М. А. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 93-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53219-
dc.description.abstractДосліджено чинники підтримання та підвищення конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі України в умовах просування в міжнародний конкурентний простір; удосконалено методику економічного обґрунтування ефективності інвестицій у нове обладнання для підприємств малого та середнього бізнесу; здійснено оцінювання конкурентних переваг, економічної ефективності й інвестиційної привабливості обладнання малої потужності для харчових виробництв.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы факторы поддержания и повышения конкурентных преимуществ в малом и среднем бизнесе Украины в условиях продвижения в международное конкурентное пространство; усовершенствована методика экономического обоснования эффективности инвестиций в новое оборудование для предприятий малого и среднего бизнеса; выполнена оценка конкурентных преимуществ, экономической эффективности и инвестиционной привлекательности оборудования малой мощности для пищевых производств.uk_UA
dc.description.abstractThe factors of maintenance and enhancement of competitive advantages in small and medium business in Ukraine under the conditions of promotion to the international competitive space; improved the methodology of economic justification for the effectiveness of investment decisions in new equipment for small and medium-sized businesses; an assessment of the competitive advantages, economic efficiency and investment attractiveness of low-power equipment for food production.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectєвроінтеграціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectінвестиціїuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectевроинтеграцияuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectинвестицииuk_UA
dc.subjectэффективностьuk_UA
dc.subjecteurointegrationuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectbusinessuk_UA
dc.subjectinvestmentsuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.titleФормування конкурентних переваг у малому та середньому бізнесі Україниuk_UA
dc.title.alternativeФормирование конкурентных преимуществ в малом и среднем бизнесе Украиныuk_UA
dc.title.alternativeForming competitive advantages in small and medium business of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_93-102.pdf219.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.