Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52931
Назва: Гармонізація сучасного стану безпечності та якості харчових курячих яєць
Автори: Слепов, Р. О.
Науковий керівник : Дегтярьов, М. О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Слепов Р. О. Гармонізація сучасного стану безпечності та якості харчових курячих яєць. Дні студентської науки у ветеринарній медицині: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти, 18 квітня 2024 р.; наук. кер. М. О. Дегтярьов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 33-34.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52931
Розташовується у зібраннях:Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти "Дні студентської науки у ветеринарній медицині"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZMVNPK Dni studentskoi nauky u veterynarnii medytsyni_2024-33-34.pdf579.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.