Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52931
Название: Гармонізація сучасного стану безпечності та якості харчових курячих яєць
Авторы: Слепов, Р. О.
Научный руководитель: Дегтярьов, М. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Слепов Р. О. Гармонізація сучасного стану безпечності та якості харчових курячих яєць. Дні студентської науки у ветеринарній медицині: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти, 18 квітня 2024 р.; наук. кер. М. О. Дегтярьов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 33-34.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52931
Располагается в коллекциях:Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти "Дні студентської науки у ветеринарній медицині"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ZMVNPK Dni studentskoi nauky u veterynarnii medytsyni_2024-33-34.pdf579.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.