Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731
Название: | Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю |
Авторы: | Станкевич, Г. М. Кац, А. К. Васильєв, С. В. Луніна, Л. О. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf | 157.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.