Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731
Название: Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю
Авторы: Станкевич, Г. М.
Кац, А. К.
Васильєв, С. В.
Луніна, Л. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf157.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.